ABOUT US - Vestkystcamping

Løkken Vestkyst Camping, Kystvejen 47, DK- 9480 Løkken      +45 9899 1246

Go to content
Over Os
Historie
Løkken Vestkystcamping er blevet omkring 1976 grundlagt som Kystvejens-camping af Karen og Thomas Jensen, i 2002 har pladsen allerede fået en miljødiplomet, dengang under ledelse af Lise og Bruno Schmidt. Fra 2006- 2011  er pladsen blevet kørt kun som autocamper plads med kun få pladser. I 2012 er vi faldet for pladsen og har genåbnet den i 2013 i sin oprindelige størrelse med 110 enheder, og pladsen har fået navn Løkken Vestkyst Camping. Flere og flere gæster dengang fra Karen og Thomas vender tilbage, og vi håber at vi kan opretholde pladsens særlige flair. Udover enheder til autocamper, campingvogne, telte og sæsonpladser, har du også mulighed for at låne en hytte eller telt. På pladsen er der en lille butik med is og slik og med frisk bagt morgenbrød og kager til gode priser, så det daglige kørseln til bageren kan rolig udelades .


Sjov for hele familien
Fordi vi er en familieplads og elsker børn, er der 2 legepladser, en til de små børn og en til store, udover det er der også mooncars, hermed kan køres rund over hele pladsen. Med  bordtennis, legehjørne og bibliotek lige så lejrbål og fællesgrill er der bestemt noget som passer til dig.
Husk at vi udlåner gratis cykel under jeres ophold hos os, så I kan nyde vores dejlige område, turplaner kan fåes gratis i receptionen. I højsæsonen er der animation til børnene lige som vi laver hyggeaftener til voksne.
Hvad  foretrækker du
Oplev vores Campingplads
camping
Lorem Ipsum Dolor
Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.
Løkken Vestkyst Camping,  Kystvejen 47, DK- 9480 Løkken (Nordjylland)
+45 9899 1246,  CVR 34925844


Back to content